Skip to main content

Trouwvideo's waarin liefde en emotie centraal staan.

ZOVEEL MEER DAN HET JA-WOORD

De dag die jullie voor altijd verbindt.

HUWELIJKSVIDEOGRAFIE

Jullie bijzondere dag in een persoonlijke video

De dag waar jullie elkaar het ja-woord geven, waarschijnlijk één van de mooiste dagen uit je leven. De ringen die uitgewisseld worden, de openingsdans waar jullie voor oefenden, de taart die wordt aangesneden. Het hoort allemaal bij het plaatje.

Toch, er gebeuren nog zo veel andere dingen op deze hoogdag. De stress tijdens het voorbereiden, de speech van je vader, de gasten die binnenstromen, de omhelzing van een trotse vriendin. Jullie werkten deze dag zorgvuldig en tot in de puntjes uit en elk moment heeft het recht om gekoesterd te worden. Daarvoor kan je op mij rekenen.

Op de achtergrond ga ik op zoek naar de kleine momenten, de dingen die jullie dag éxtra speciaal maken, de dingen waarvan je achteraf maar half besefte dat ze gebeurden.

De vele blikken en omhelzingen, het volk dat aanwezig is, het gevoel dat leefde - alles wat jullie verhaal zo uniek maakt, dat is hetgeen wat ik vastleg op film.

Jouw huwelijksfeest is de meest memorabele gebeurtenis in je leven, dus waarom zou je deze niet voor altijd willen herbeleven met een video?

BEKIJK

PORTFOLIO

WAT KRIJG IK?

Mijn formules en prijzen

Een trouwvideo brengt je steeds terug naar die onvergetelijke dag. Professionaliteit in combinatie met het beste materiaal zorgen voor een resultaat van topkwaliteit. Met mijn ervaring in huwelijken en mijn passie om liefde op de mooiste manier in beeld te brengen, mag je met een gerust hart naar je huwelijksdag toeleven.

Ik hou van transparantie en gemak. De prijzen zijn altijd all-in zonder verborgen kosten: inclusief 21% BTW, reiskosten binnen België en kosten voor het gebruik van muziek op social media. Je kan kiezen uit volgende 3 formules:

  • Zilver
  • Goud
  • Diamand

Informatie omtrent prijzen, werkwijze en de veelgestelde vragen vind je op de pagina 'praktisch'.

VOLGENDE STAPPEN

Vragen, interesse of kennismaken?

Vliegen met drone

Geen volwaardige trouwvideo zonder dronebeelden! In 2019 behaalde ik mijn drone certificaat en mag ik met mijn DJI Mavic 3 Cine legale vluchten uitvoeren. Ik controleer op voorhand of ik mag vliegen op de locatie.

Bekijk alle trouwvideo's op mijn portfolio.