Skip to main content

Sander Brebels

Mijn verhaal

Hoi 👋 Mijn naam is Sander Brebels. Enthousiaste videograaf, grote hondenliefhebber, sportfanaat én koffieverslaafde. Eerst en vooral, fijn dat je de weg naar mijn website hebt gevonden. Graag stel ik mezelf kort even voor.

Ik ben zeer gepassioneerd door video’s en grafische vormgeving. En dat reeds lange tijd. Zo besloot ik na mijn studies toegepaste informatica, om nog een extra master te doen in Interaction Design. Waar ik de wondere wereld van creatief design, vormgeving en alles daarrond leerde kennen. Ik kreeg er de theoretische basis mee, die ik in de praktijk verder kon verfijnen in mijn latere job. Zo werk ik sinds 2017 bij KBC als grafisch interface designer en ontwerp ik alle beelden, knopjes, icoontjes en schermen voor de mobiele banking app. 

Dat doe ik heel graag, maar de passie voor video’s maken bleef altijd aanwezig. En wat begon met kleine ‘filmpjes’ maken van vakanties, mijn hond en scoutsactiviteiten, groeide uit tot volwaardige promovideo’s voor bedrijven, trouwvideo’s en aftermovies van events. Fantastisch om te doen en enorm veel uit geleerd, maar toch koos ik er uiteindelijk voor om mij toe te spitsen op enkel nog trouwvideo’s en hondenvideo’s. Waarom? 

Trouwvideo’s omdat dat gewoon super tof is, niets schoner dan de liefde, toch? De sfeer, de interactie, de emoties, de ontmoetingen met iedereen, het is een enorm voorrecht om dat op beeld te mogen vastleggen.

En hondenvideo’s? Tja, ik zoals ik al zei, ik ben gewoon een enorme hondenliefhebber en ik word hier gewoon instant blij van. 

Zo, dat was mijn verhaal, maar ik ben nog veel nieuwsgieriger naar dat van jou. 

Interesse in een trouwvideo? Of zin om voor de camera te komen met je hond? Laat het mij weten en we plannen een vrijblijvend gesprek in. Je kan mij via verschillende kanalen bereiken. 

Tot gauw!

“Een video vertelt een verhaal en spreekt tot de verbeelding op een manier die geen enkel ander medium kan. Mijn passie voor videografie, het montageproces, liefde voor muziek en een sterk verlangen om mooie dingen te maken, geven mij de drive om jouw verhaal naar een hoger niveau te tillen.”

Werk & opleidingen

2017 - Nu
User Interface Designer bij KBC (hoofdberoep)
2014 - Nu
Videograaf (bijberoep)
2018 - 2019
Opleiding dronepiloot (A1/A2/A3 - RPL-R) - Dronecollege
2015 - 2017
Master in de Audiovisuele Kunsten - LUCA School of Arts
2010 - 2014
Bachelor in de Toegepaste Informatica - KHLeuven

Interesse in een kennismaking?

MIJN HOND

Verhalen voor later

Mijn passie voor video is grotendeels ontstaan door mijn hond Cor. Ik hou ervan om op avontuur te gaan en dit te documenteren. Ik zie het als een persoonlijk dagboek waar ik later nog veel naar terug zal kijken.

Oude liefde roest niet. Benieuwd naar vroegere schoolopdrachten of mijn masterproef?

Projecten

Posters, logo’s, banner, visitekaartjes, promo,…

Masterproef

Hallo Nederlands – Grijpen naar een tweede taal